POZOVITE NAS 00-24H: 063/877-48-80


Usluge prevoza i selidbe 063/877-48-80 Beograd, Zemun

usluge selidbe
                    Zemun Novi Beograd

Ko me može najbrže i najjeftinije preseliti i prevesti mi stvari?
Najprofesionalnija i najpovoljnija agencija za selidbe u Beogradu i Srbiji, nudi sve usluge prevoza, bilo kamionskim bilo kombi vozilima. Kompletnu usugu selidbi i skladištenja na teritoriji Beograda. Selidbe Beograd, vaš siguran partner.

Da li će ti ljudi voditi računa o mojim stvarima?
Raspolažemo sa timom profesionalaca, gde svako zna šta i kako treba da radi. Naši visoko obučeni radnici su u našoj firmi od kako postojimo, imaju raznolikog iskustva i suretali su se sa raznim prostornim zahtevima. Izvodili su prenošenje glomaznih komada namesštaja gde je to naizgled bilo nemoguće. Uz njihovo spretno oko, veliko iskustvo i entuzijazam, savremena vozila i profesionalne vozače, nasa firma je neizostavno ono što Vam je neophodno ukoliko su Vam potrebne bilo kakve usluge selidbe ili prevoza. Takodje naši radnici vrše i montaže i demontaže nameštaja i kuhinjskih elemenata.

Kako da znam kada ce moći da me presele?
Kao sto svako mora u telefonu da ima broj električara i vodoinstalatera, mora da ima i broj transport službe, jer nikada ne znamo kada će nam usluge prevoza zatrebati, a s obzirom da Vam mi na raspolaganju stojimo svakim danom, svih 24 časa, to moze biti bilo kada. Osim usluga prevoza i usluga selidbe na teritoriji Beograda, naše poslovanje širimo i na ostatak Srbije i dijaspore.

U šta da spakujem sve ove stvari?
Konstantno se trudimo da obogaćujemo asortiman usluga koje pružamo, tako smo u naš spektar poslova uveli i prodaju kartonskih kutija za pakovanje stvari i robe prilikom selidbe, kao i puckave folije kojom morate da zaštitite krupnije i lomljive komade Vašeg nameštaja, a glavna pogodnost je ta da Vam sve sto naručite dostavljamo istog dana na kućnu adresu potpuno besplatno. Šta da radim sa svim ovim kutijama i nameštajem dok se ne uselim? Pružamo i usuge skladištenja u savremeno opremljenim skladištima, sa dvadesetčetvoročasovnim video i živim nadzorom, tako da će vaše stvari uvek biti bezbedne kada se nalaze u našim rukama.

Kako i u čemu ce se sve to prevesti?
Agencija za selidbe Beograd nudu usuge prevoza bilo koje vrste robe. Prevozimo bukvalno sve od igle do lokomotive. Raspolažemo sa vozilima raznih veličina i zapremina teretnog prostora. Tako da ćemo baš sve moći da prevezemo. Ne oklevajte pozovite ili memorišite broj, nikada ne znate kada će Vam bas naša usluge zatrebati.

Selidbe Zemun Beograd Kopaonik