POZOVITE NAS 00-24H: 063/877-48-80 selidbe


Agencija za selidbe u Beogradu 063/877-48-80

Kombi prevoz
                    Beograd Kopaonik

Da li je dosao trenutak da promenite mesto boravka i kraj u kom živite pa želite da se preselite?

Kupili ste novi stan, kuću? Ne dozvolite da Vam transport stvari zadaje glavobolju, prepustite vaše sve stvari profesionalcima. Agencija za selidbe Beograd nudi profesionalan odnos i garantuje kvalitet usluge selidbe i transporta robe. Najpovoljnije cene i najobučenije radnike izuzetno iskusne i spretne za bas ovaj zadatak. Kombi i kamionska vozila za sve potrebe koje mogu da iskrsnu u transportu. Tu su naravno i kartonske kutije, folije za selidbe sa besplatnom dostavom na kućnu adresu. Usluge skladistenja sa video nadzorom. Dostupni smo 24/7 svakog dana u toku meseca cak i praznikom. Ono sto je mozda najvaznije je da: Postujemo rokove i vaše vreme.

Imamo dugogodišnje iskustvo i ispunjavamo svaku vašu želju kada su u pitanju profesionalne selidbe . Besplatno radimo procenu kostanja selidbe ili prevoza. Selimo stanove, kuće, vikendice, poslovne prostore, kancelarije, firme… Prevozimo nameštaj, kutije, mašine, dzakove, garderobu, čvrst i tečan materijal… Najpovoljniji smo u Beogradu.

Kontaktirajte nas i uverite se u kvalitet za koji garantujemo i niske cene prevoza koje nudimo.
Selidbe se odvijaju pre svega na teritoriji Zemuna, Beograda, Novog Beograda.Kao sto smo vec rekli, bilo koje doba dana, ili kakvi god da su vremenski uslovi, oslonite se na nas.