POZOVITE NAS 00-24H: 064/425-25-77 selidbe


Selidbe Kragujevac

Selidbe Ktragujevac
          agencija

Potrebna Vam je usluga transporta, prevoza robe, selidbe? Sa nama čuvate vreme, energiju i novac, Sada postoji savršen način da dobijete visok nivo kvaliteta usluge selidbe i transporta u Kragujevcu i Šumadiji kao i ostalim gradovima Srbije. Prosto je -  recite nam šta Vam je potrebno, kolika je površina prostora koji selite, i mi ćemo pronaći najefikasniji način da vas preselimo brzo i bezbedno na zahtevanu lokaciju.

Moto naše firme: Uštedite vreme – uštedite novac.

Dodatne vrednosti i mogućnosti koje Vam pružamo:

 1. Besplatne savete vezane za pakovanje i popisivanje stvari
 2. Besplatna procena cene selidbe
 3. Garancija za sigurnost pakovanja i transporta robe
 4. Gradski i medjugradski prevoz
 5. Selidbe u okviru gradova u Srbiji ali i drugih zemalja Evrope

Uz sve ozbiljniji spektar usluga koje pružamo u oblasti prevoza, trudimo se da se izdvojimo od konkurencije i omogućimo Vam da selidbu obavite veoma lako i brzo. Ne samo da poslujemo na teritoriji Kragujevca već i drugih gradova Srbije i okolnih zemalja.

U zavisnosti od vaših zasteva pružićemo Vam odgovarajuću uslugu. Nasi zaposleni kao naša najveća prednost se izdvajaju po svojoj stručnosti i savesnosti sa kojom pristupaju svakom poslu. Oni će Vas sa zadovoljstvom posavetovati u vezi sa pakovanjem i popisom stvari a sa ciljem da proces raspakivanja i ponovnog useljenja bude kratak i jednostavan. Takodje ce sa istim entuzijazmom uraditi utovar i istovar stvari. Naravno maksimalna sigurnost prilikom pakovanja nameštaja i kutija u kombi ili kamion se podrazumeva. Nakon utovara na scenu stupaju naši vozači koji u savrseno amortizovanim vozilima transportuju teret na bilo koju lokaciju u Kragujevcu ili šire u Srbiji.

Ni jedan posao nije prevelik a ni premali za nas. Jednostavno nas kontaktirajte i smatrajte da ste selidbu završili. Zavalite se u vašem trenutnom domu u Kragujevcu po poslednji put i već sutradan to uradite u novom. Selidbe i transport su ono čime se bavimo i u tome smo odlični. Nas kvalitet moze da potvrdi veliki broj zadovoljnih korisnika naših usluga.

Visoko obučeni i stručni tim ljudi, sigurna i bezbedna vozila, kvalitetan i izdržljiv material za pakovanje, kutije različitih veličina i debljina, dugogodišnje i iskustvo, profesionalizam i dvadesetčetvoročasovna dostupnost su upravo ono zgog čega treba da se odlučite za nas. Ne oklevajte i kontaktirajte nas, završite ovaj, za druge stresan ali ne i za nas, posao brzo, sigurno i bez stresa i nervoze.

Video: Selidbe Kragujevac Transport Robe Srbija