POZOVITE NAS 00-24H: 063/877-48-80


Selidbe klavira - prenos klavira 063/877-48-80

Selidbe prenos
                    Klavira Beograd, Zemun, NBG

Istražujući tržište i sve tržišne aspekte, posle Ostoje, zaključili smo da nema više nikoga ko prevozi klavire i pijanina. Zato smo prevoz klavira uvrstili u usluge delatnosti kojom se bavimo.

Naši zaposleni su bili na obuci u inostranstvu kako bi savladali sve tehnike nošenja, pomeranja i transporta ovog muzičkog instrumenta. Ovakva selidba klavira je jako zahtevna, pogotovo ako je klavir neophodno premestiti sa nepogodne lokacije ili preneti na takvu lokaciju. Ako se prenos / selidba klavira vrši u zgradama bez teretnog lifta, ili se koncertni klavir iz jedne koncertne dvorane u prenosi u drugu. Upravo ovo su razlozi zbog kojih su naši zaposleni morali proći kroz specijalnu obuku, kako bi vaš dragoceni klavir prevezli bez ikakvog spoljašnjeg ili unutrašnjeg mehaničkog oštećenja, i kako bi nakon pomeranja, vaš klavir i dalje davao savršeno uštimovane tonove, a vi uživali u simfonijama.

Kako i u muzici sve mora biti savršeno izbalansirano, tako su i naši radnici, i oni koje vrše utovar i istovar, tako i oni koji prevoze teret, svako je stručnjak u svom poslu a zajedno rade kao jedan. Nakon završenog posla, odsvirajte nešto a mi ćemo na trenutak uživati u najprijatnijim zvucima klavira ili pijanina zajedno sa Vama u Vašem novom domu.