POZOVITE NAS 00-24H: 063/877-48-80 selidbe


Skladištenje stvari i robe u Beogradu 063/877-48-80

skladistenje stvari Beograd, selidbe Zemun

Skladištenje i Selidbe

Morate se iseliti iz starog stana ili kuće, pre nego što se uselite u novi. Ali šta uraditi sa svim tim stvarima, nemeštajem, belom tehnikom i robom???

Imamo resenje za Vas. Pored toga što Vam nudimo kutije i druge materijale za pakovanj robe i stvari u koje možete spakovati vašu robu pre transporta, radi pojednostavljenja i olakšavanja ponovnog useljenja, nudimo Vam i usluge skladištenja vašeg namestaja i stvari u našem skladišnom prostoru. Takodje Vam stojimo i na raspolaganju za usluge prevoza i transporta Vaše robe od stana do skladišta i od skladišta do vašeg novog doma ili poslovnog prostora ukoliko selite firmu.

Raspolažemo sa ogrmnom kvadraturom skladišnog prostora, tako da se nemojte brinuti da li će sve Vaše stvari biti bezbedne. Dok su u našim skladistima, koja imamo u svim delovima Beograda, biće potpuno bezbedna i osigurana video nadzorom i dvadesečetvoročasovnim nadgledanjem od strane naših čuvara koji će se dodatno brinuti za fizičku bezbednost Vaših stvari. Za najpovoljniju cenu u Beogradu imaćete kompletnu i objedinjenu usugu selidbe, skladištenja i trasnporta. Za sve dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte 063/877-48-80

Video: Selidbe Beograd kamionski prevoz cene transporta robe, klavira
063/877-48-80