POZOVITE NAS 00-24H: 063/877-48-80

Selidbe Niš 063/877-48-80

Selidbe
                    Nis

Selidba bilo lokalna ili medjugradska je stresno iskustvo za mnoge. Od pakovanja i utovara do istovara i raspakivanja, organizovanja selidbe vašeg stana, kuće ili poslovnog prostora i celog ovog procesa možete se osećati fizički i mentalno iscrpljeno. Ali, drage Nišlije i tome moze doći kraj uz nas. Naš tim obučenih i strućnih ljudi koji su posvećeni tome da Vas oslobode stresa u toku ovog procesa što je više moguće. Kao agencija za selidbe, poslujemo u Beogradu, Nišu, Novom Sadu, Kragujevcu i na teritoriji cele Srbiji

Kada se selite sa nama, sve vaše želje su nam na prvom mestu. Celokupan naš tim će Vam stajati na raspolaganju 24 sata nedeljno i trudiće se da odgovori na svako vaše pitanje i nedoumicu takodje ce se truditi da otkloni svaku nedoumicu koju ćete možda imati. Uz stručne savete našeg tima kako da napravite detaljan popis svih stvar koje preseljavate, da ih klasifikujete po vrsti i veličini, neće biti potrebne nedelje nakon useljenja da se snadjete sta se u kojoj kutiji nalazi. Tu smo zbog Vas, da vas sprovedemo kroz ceo proces selidbe koji nije samo prost transport, već mnogo više, ukoliko želite da selidba kao proces prodje sigurno i bezbedno a pakovanje i raspakivanje brzo i efikasno.

Mozete da se opustite kada se selite sa nama. Ponosno istićemo da držimo rekord kao agencija sa najmanjom stopom problema prilikom svih oblika transporta bilo da se radi o porodičnoj selidbi kuće ili stana, ili da se radi o kancelarijama, kafiću, restoranu ili bilo kom drugom poslovnom prostoru. Ovoj sigurnosti i uspehu doprinose visoki standardi pakovanja i pažnje koju naši stručni i obučeni zaposleni posvećuju vasoj imovini i prema kojoj se ophode kao prema sopstvenoj. Tokom selidbe vaše stvari biće zastićene visoko kvalitetnim materijalima za pakovanje kao sto su: troslojne i petoslojne kutije, strec i pucketava folija.

Tokom transporta, paketi ce biti bezbedno ucvrsćeni u kamionu ili kombiju i obezbedjeni od uništenja i štete koju mogu pretrpeti. Raspolažemo sa velikim brojem vozila i u zavisnosti od veličine stvari koje transportujemo, šaljemo najpogodnije vozilo, gde ce mogućnost za eventualne nezgode biti svedena na minimum. Kao deo sveobuhvatnosti usuge koju pružamo, dajemo i mogućnost skladištenja i transporta na dugačke relacije.

Naša firma posluje na teritoriji Niša, uže i šire okoline, cele južne Srbije i drugih okruga, ima potrebna znanja koje vam može omogućiti da selidba prodje bas onako kako ćemo to zajedno isplanirati. Dugogodišnje iskustvo koje posedujemo i više od 10.000 selidbi koje smo uspešno sporveli na teritoriji Srbije i Evrope, može vam garantovati da čemo Vam pomoći, bilo da se selite u drugu ulicu Niša, drugi grad ili drugu državu.


Video: Selidbe Beograd Transport Robe Srbija