POZOVITE NAS 00-24H: 063/877-48-80

Kutije za pakovanje - Selidbe Beograd

post image

Da li Vam se nekad desilo da ste prilikom transporta oštetili neku Vama dragu stvar, komad nameštaja ili bele tehnike? Svaki put kada se selite ili transportujete nešto sa jednog kraja grada na drugi rizikujete da se Vaše stvari oštete, polome, pocepaju ili zagube. Obezbedite vaše stvari kutijama za pakovanje. Vrlo lako i stručno popakujte svoje dragocene stvari u kutije i osigurajte da sve stigne onako kako ste isplanirali!

U naše kartonske kutije možete upakovati sve od kancelarijskog sitnog inventara (ako selite poslovni prostor) do novogodišnjih ukrasa za jelku ukoliko se selite u drugi porodični dom. Pružaju Vam ono što do sad niste imali, sigurnost da će vaše dragocenosti sigurno i bez oštećenja stici na novu adresu koju želite.

Ako se nalazite bilo gde na teritoriji Beograd, kartonske kutije za pakovanje ćemo Vam dostaviti potpuno besplatno, a ukoliko treba upakovane kutije prevesti, daćemo Vam popust, ako prevozimo Vašu robu u našim kutijama. Kontaktirajte nas i uverite se u širok spektar kutija koje nudimo. Troslojne, petosloje, male, velike, bas onakve kakve su Vam potrebne. Ne dozvolite da vam se ikada išta zagubi. Pre pakovanja napravite detaljan popis stvari koje ste upakovali, ukoliko se u kutiji nalazi nešto lomljivo jasno to i naglasite na kutiji krupnim slovima markerom jarko vidljive boje. Nemojte da rizikujete. Mi dajemo sigurnost na kvalitet i cvrstoću naših kutija i kvalitet sigurne usluge prevoza, ali samo zajedničkim snagama možemo sve uraditi besprekorno i po planu, bez lomova i pucanja. Onako kako ste vi zamislili, mi ćemo realizovati.