POZOVITE NAS 00-24H: 063/877-48-80

Prevoz i selidbe

post image

Po istraživanjima univerziteta iz inostranstva, stres koji prouzrokuju selidbe zauzima visoko 5 mesto, zbog toga ćete sigurno poželeti da sav posao prepustite nekome a vi samo da se uselite u Vaš novi dom i nemojte sumnjati u izvodljivost ovoga.

Naša baza je u Beogradu, ali naše usluge nisu vezane samo za glavni grad, dostupni smo Vam u svim gradovima Srbije i izvan zemlje. Bilo da vam je potreban kombi ili kamionski prevoz ili kompletna usluga selidbe, od pakovanja i demontaže do istovara i ponovne montaže.

U našem dugogodišnjem iskustvu, selili smo sve vrste nameštaja i stvari, veoma lomljivih lustera, drugih staklenih predmeta,antikviteta, umetnina i klavira. Sve ovo je moguće, jer raspolažemo sa strogo obučenim, spretnim i sigurnim radnicima i prevoznim sredstvima sa dodatnom sigurnosću.

Raspolažemo sa svim vrstama materijala za pakovanje, kutijama i folijama, koje ce osigurati bezbednost vaše pokretne imovine prilikom njihovog prevoza. Sve što spakujete u njih, mi ćemo prevesti. Pružamo osiguranje vaših stvari i garanciju na naše usluge prevoza. Takodje ukoliko imate vremenski razmak izmedju iseljenja i useljenja, nudimo usluge skladištenja. Za sve informacije o cenama, drugim pogodnostima, besplatnim savetima ili bilo kojim drugim, ne oklevajte da nas konatktirate jer mi smo tu zbog Vas.