POZOVITE NAS 00-24H: 063/877-48-80


Selidbe Beograd pozovite bilo kada: 063/877-48-80

selidbe Beograd,
                    Centar, Zemun, Novi Beograd

Nemate vremena, gužva je, u obavezama ste, nemate mogućnosti ili prevozno sredstvo, Beograd je veliki grad, želite da se preselite u toku istog dana, imate gabaritan nameštaj puno stari i sve su ovo razlozi zašto smo Vam baš mi potrebni. Svejedno je poslovne prostorije ili privatni prostor - kod nas može sve.

Objedinjena i celovita usluga je dodatna pogodnost koju nudimo. Kako?

Selidbe zadaju stres, morate da popakujete sve, zato smo tu mi, daćemo Vam sve neophodne savete vezane za pakovanje, kako da napravite popis stvari, kako bi se nakon useljenja brzo i lako adaptirali u novom prostoru, kako da upakujete koju vrstu stvari i kako da ih obezbedite od lomova i obezbedite siguran transport. Raspolažemo i sa raznolikim asortimanom kutija i folija za pakovanje koje su Vam neophodne za svaku selidbu. Ali ukoliko nemate vremena za to kompletno pakovanje možete prepustiti nama.

Imate malo vremena za preseljenje, ne znate kome da se obratite. Kada?

Odgovor na ovo pitanje je jednostavan: Selidbama Beograd na broj 064/425-25-77 Stojimo Vam na raspolaganju uvek, kada drugi to ne mogu, mi mozemo, 24 sata dnevno, svih 7 dana u nedelji. Nezavisno od vremenskih uslova i neuslova. Mi postojimo zbog Vas, da Vam olakšamo posao i rešimo stresa i glavobolje koju možete dobiti.

Selite se u drugi grad ili državu? Gde?

Selite se u istoj ulici, na području iste opštine, ili sa jednog kraja Beograda na drugi, raspolažemo sa svim prevoznim sredstvima, koja mogu da pridju i na najnezgodnije i najnepristupačnije lokacije. Ako napustate Beograd ili dolazite u njega. Želimo da Vam priredimo toplu dobrodošlicu ili srećan ispraćaj uz maksimalno profesionalno i pozitivno iskustvo koje ćete steći sa nama a selidba proći brzi i efikasno.

Od demontaže do montaže. Sta?

Raspolažemo sa obučenim i iskusnim radnicima koji su ovo radili bezbroj puta, sve vrste selidbi, selili su stanove na poslednjim spratovima solitera, kuće na periferijama grada, i stanove u samom centru Beograda, svaka selidba je bila obavljena profesionalno i bezbedno. Vodimo računa o sigurnosti tokom utovara i istovara nameštaja i kutija kao i samog prevoza. Kaiševima i sajlama stežemo nameštaj i fiksiramo ga, tako da ne bi došlo do pretumbavanja i pomeranja tokom transporta. Kompletan vozni park kojim raspolažemo je savršeno amortizovan, i bezbedan za prevoz svega od igle do lokomotive.

Ako i posle svega ovoga niste sigurni kome da se obratite. Zašto?

Iz svih gore navedenih razloga, zbog osiguranja na kvalitet usluge i sigurnosti vaše imovine. Zbog toga što smo najpovoljniji u ceni selidbi. Zbog toga što Vam pružamo gomilu saveta i dodatnih usluga. I Zbog profesionalnosti naših stručnjaka koji će odraditi ceo posao od montaže, utovara, transporta, istovara i ponovne montaže. Zato što smo lideri na tržištu i zato sto je svako koga smo jednom selili ponovo se obratio nama kada mu je naša usluga ponovo zatrebala. Zato što Vam stojimo na raspolaganju stalno i zato sto ispunjavamo sve Vase zelje. Zato sto zelimo da Vam selidba ostane u secanju kao pozitivno a ne stresno iskustvo. I najzad zato što postojimo zbog Vas.