POZOVITE NAS 00-24H: 063/877-48-80


Selidbe Novi Sad, Srbija

post image

Selidbe su uvek zadavale probleme, brige i veliko nerviranje, ali sa nama nikada nisu izgledale lakše. Kao jedna od najvećih porodičnih firmi koja pruža usuge skladištenja, selidbi i transporta, naša kompanija je zasnovana na principima davanja korisnicima efikasne i sveobuhvatne usluge selidbe i korisne savete. Vizija kojoj težimo u budućnosti je da proširimo i kompletiramo usluge koje pružamo i na tome vredno radimo. Želimo da budemo prvi na koje pomislite kada Vam se javi potreba za bilo kojom vrstom transporta. Ne želimo da selidba bude teret i nešto čega se nerado sećate, već da Vam ovo bude jedno pozitivno iskustvo koga ćemo se i Vi i mi rado sećati. Težimo ka tome da klijetima i korisnicima naših usluga ostvarimo prijateljski kontakt kako bi na obostrano zadovoljstvo proces selidbe uradili sigurno i bezbedno a u što kraćem vremenskom roku.

Selidbe Novi sad - Beograd

Selidbe Novi
           Sad Beograd

Kvaliteti kojima raspolažemo se najlakše mogu izmeriti zadovoljstvom naših korisnika i njihovom ponovnom kontaktu sa nama kada god su im naše usuge potrebne. Sa svakim poslom mi stičemo jos jedno dragoceno iskustvo i svaka selidba je specifična po sebi, u zavisnosti od količine stvari i robe koja se transportuje. Na specifičnost svake selidbe ukazuje i posebnost i vrsta materijala koji se transportuje. Bilo da se radi o glomaznim, masivnim komadima nameštaja, kao sto su kreveti, ormari, kuhinjski delovi ili drugi komadi nameštaja, ili su u pitanju meke stvari, posteljina i garderoba, lomljive stvari poput posudja, porcelana, vasih dragih figurica sa putovanja, porodičnih ramova za slike ili lustera, mi garatujemo za sigurnost kvaliteta usluge pakovanja i transporta.

zeli da prosiri svoju delatnost i na ostale gradove Srbije. Uz višegodisnje iskustvo koje smo sticali godinama i godinama rada u ovoj oblasti, danas želimo da to podelimo sa svima na teritoriji cele Srbije i Vojvodine. Vaš grad, Novi Sad je drugi po veličini grad u Srbiji tako da je baš Novi Sad sledeći na nasoj listi gde zelimo da proširimo našu delatnost. Pružamo Vam sve usuge vezane za selidbe i transport. Bilo da se selite unutar teritorije Novog Sada ili u neki drugi grad, mi Vam stojimo na raspolaganju 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji. Transport u Novom Sadu mi obavljamo najbrže i najsigurnije.

Video: Selidbe Novi sad Transport Robe Srbija

Jedna od stvari koja nas izdvaja od konkurencije je uravo visegodišnje iskustvo u ovoj oblasti, a sa iskustvom se stiče i mudrost. Upravo tu mudrost su stekli naši zaposleni i oni su naša najveća prednost. Njihova posvećenost radu kao i profesionalnost i odgovornost je jako velika. U dosadašnjem iskustvu su se susretali sa najraznovrsnijim zahtevima korisnika i u svakoj prilici su se trudili da na njih odgovore u najkraćem roku i da zadovolje sve njihove želje. Pored stručnih radnika koji rade pakovanje i raspakivanje, tu su takodje i sjajni i sigurni vozači koji ce sa našim vozilima doći i do mesta na koja Vam se čini da je nemoguće prići vozilom, svaki prevoz obavljaju sigurno i bezbedno a u saobraćaju su veoma pazljivi. Dobro poznaju puteve i ulice svih gradova, tako da ne morate imati brigu oko toga da li će Vas pronaći bilo da se nalazite u Novom Sadu ili užoj i široj okolini.

Iz svega gore sumiranog ne sumnjamo da cemo bas mi biti Vas prvi izbor prilikom selidbe ili transporta bilo koje vrste ili obima kontaktirajte nas i uverite se u naš kvalitet